Innofest-Energieborrel

georganiseerd door Innofest, Noorderzon, SNN
Innofest-Energieborrel
  • 16:00  - 18:30
  • Groningen
  • Noorderzon, Groningen

Houd 23 augustus in je agenda vrij voor de Innofest-Energieborrel van Noorderzon festival in Groningen. Het festivalseizoen is volop in gang. Ook dit jaar test Innofest met ondernemers en studenten een boel interessante energie-oplossingen, zoals het versturen van energiemetingen via LoraWan, slimmer afrekenen van energie op festivals en duurzame accu-oplossingen. 

Over de Energieborrel

Festivals hebben een tijdelijk energiegrid, dat steeds slimmer wordt ingericht. Dit grid heeft dezelfde kenmerken als het energiegrid in Nederland, maar is tijdelijk en flexibel. Daarom biedt de festivalinfrastructuur volop kansen om te innoveren. Daarom nodigt het SNN samen met Innofest energieondernemers en -partners uit om Innofest beter te leren kennen. Wie weet helpen we dan in de toekomst jouw innovatie of netwerk verder door te testen op een festival.

Programma

Het programma duurt van 16.00-18.30. De uitnodiging met een toelichting op het programma volgt begin augustus per mail. De uitnodiging is persoonsgebonden en de capaciteit beperkt. Wil je iemand meenemen dan horen we het graag zo snel mogelijk. 

Je kunt je aanmelden via anna@innofest.co