Informatiesessie EFRO Noord

  • Groningen
  • MartiniPlaza, Groningen

Via EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, komt de komende jaren voor Friesland, Groningen en Drenthe (regio Noord) veel geld beschikbaar voor versterking van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie.

Hoe dit geld wordt besteed, wordt door de regio uitgewerkt in het Operationele Programma (OP) op basis waarvan u vervolgens EFRO subsidie kunt aanvragen. Uw uitdaging? Aansluiting vinden tussen uw activiteiten en het Operationele Programma van regio Noord.

De EFRO-doelen in uw regio en hoe u van EFRO subsidie gebruik kunt maken
In samenwerking met het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), dat verantwoordelijk is voor de verdeling van EFRO subsidie voor Noord-Nederland, organiseren wij op 14 januari 2015 een bijzonder praktische informatiesessie. De hoofdthema's van het OP voor uw regio komen uitgebreid aan bod, de bestedingsdoelen van de subsidie worden toegelicht en de voordelen en mogelijkheden van samenwerking krijgen ruimschoots aandacht. En dit alles in het licht van uw concrete innovatiedoelen en -activiteiten.

Locatie en kosten
Het event vindt plaats op 14 januari 2015 in MartiniPlaza in Groningen. Tegenover MartiniPlaza vindt u de MartiniPlaza Parking. Voor uitrijkaarten wordt gezorgd. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Meld u aan voor de informatiesessie EFRO Regio Noord via de website van PNO Consultants.

Kijkt u voor het programma en meer informatie op www.pnoconsultants.nl.