Informatie- & Netwerkbijeenkomst: “De Toekomst van Slimme Energie”

  • 13:30  - 18:00
  • Zernikelaan 17
    Groningen
  • EnTranCe , Groningen

De New Energy Business Community (NEBC) organiseert op donderdagmiddag 30 april een informatie- en netwerk bijeenkomst bij energieproeftuin EnTranCe (Zernikelaan 17) in Groningen. Het netwerk is voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die zich bezighouden met smart grid / slimme energie ontwikkelingen of daaraan gerelateerde activiteiten.

Ontwikkelt u nieuwe producten, diensten en marktkansen op het gebied van slimme energie en houdt u zich bezig met bijvoorbeeld slimme meters en monitoring, sensortechnologie, kleinschalige energieopslag, datacommunicatie en ICT, energieopwekking, nieuwe marktmodellen? Meld u zich dan hieronder aan. Wij brengen u graag in contact met de inzichten van grote ondernemingen en kennisinstellingen over de ontwikkeling van de toekomstige energiemarkt en de enorme diversiteit aan kansen die dit biedt. Daarnaast kunt u kennismaken met de energieproeftuin EnTranCe, de plek in Noord Nederland waar ondernemers op energiegebied succesvolle nieuwe projecten en producten kunnen maken.

Aanmeldformulier “De Toekomst van Slimme Energie”
  • Om het programma van deze bijeenkomst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoefte van de deelnemers, vragen wij u ons kort te informeren over waar u momenteel mee bezig bent. De informatie wordt niet verstrekt aan derden en zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst.