Waterstof Dag bij Resato tijdens Dutch Technology Week

georganiseerd door DTW, Resato
Waterstof Dag bij Resato tijdens Dutch Technology Week
  • 11:00  - 17:00
  • Resato International BV, Assen

De hightech onderneming Resato uit Assen is deelnemer en mede- organisator van de Dutch Technology Week in het Noorden. Dit jaar is waterstof als thema gekozen! U kunt op zaterdag 20 mei deelnemen aan de Waterstof Dag. 

De kansen die waterstof biedt, komen fors opzetten en zijn ook recentelijk meermaals in de media geweest. Inzetten op waterstof voor onder meer de energievoorziening, mobiliteit en industrie biedt nieuwe kansen voor het noordelijke bedrijfsleven, kennisinstellingen en specifiek het MKB waarmee een koploperspositie kan worden ingenomen. 

Bezoekers maken tijdens de 'Waterstof (H2) Dag' kennis met de meest actuele ontwikkelingen op dit vlak. Dit gebeurt door waterstof tastbaar te maken. Gedurende de gehele dag kunnen de bezoekers terecht bij de verschillende stands voor demonstraties en om voertuigen te bekijken die op waterstof rijden. Tevens is er gelegenheid tot het bijwonen van rondleidingen.

Het programma duurt van 11.00 tot 17.00 uur op de bedrijfslocatie van Resato International BV aan de Duitslandlaan 1 in Assen. Bezoekers kunnende gehele dag terecht!