Feestelijke start EFRO-programma "Kansen voor West II"

  • 13:00  - 18:00
  • Dreef 3
    Haarlem
  • Paviljoen Welgelegen, Haarlem

Op donderdag 22 januari vindt de feestelijke ondertekening van het samenwerkingsconvenant tussen de partners van het programma Kansen voor West II in Haarlem plaats als start van het nieuwe programma. Daarnaast zal de middag ook gebruikt worden om ideeën op te doen voor de uitvoering van het nieuwe programma.

Programmamanager Ruud van Raak zal de middag aftrappen met een sessie over de praktijk van Kansen voor West, de kaders en de mogelijkheden van het nieuwe programma op de thema’s innovatie en koolstofarme economie, specifiek in Noord-Holland. Ook zal hij – voor de initiatieven binnen de gemeente Amsterdam – stil staan bij het thema ‘geïntegreerde territoriale investeringen (GTI) voor duurzame stedelijke ontwikkeling’.

Ruben Nieuwenhuis - oprichter van DutchBasecamp – is een expert in startups en het versnellen van business innovaties. Ruben vertelt deze middag over de ambitie en mindset van startups en hoe dit een drijvende kracht is van innovatie wereldwijd.

Ger Baron de eerste Nederlandse Chief Technology Officer - in dienst van de gemeente Amsterdam – zal vertellen over zijn functie en de kansen die hij ziet op het gebied van innovatie en technologie. Burgemeester Onno van Veldhuizen van de gemeente Hoorn gaat vervolgens met hem in gesprek, over hoe regio’s elkaar kunnen verstreken op het gebied van innovatie en economische groei en wat daarvoor nodig is.

Tot slot zal wethouder Maarten Struijvenberg namens management autoriteit vooruit blikken op het nieuwe programma en de kansen die hij ziet voor Landsdeel West en het programma officieel openen.

Aanmelding
Voor aanmelding zie www.formdesk.com/pnh/Kansen_voor_West_II_bezoekers