Energy Valley Platform-bijeenkomst

  • 15:00  - 17:00
  • Admiraal de Ruyterlaan 2
    Groningen
  • Techniek Innovatie Centrum – Alfa College, Groningen

Wat is de meerwaarde van Social Media voor zakelijk gebruik? Jarno Duursma, specialist op het gebied van Social Media - bekend van onder andere de RTV Noord tv-rubriek "De digitale wereld" en oprichter van de Social Media Club Groningen - gaat dieper in op het nut, de meerwaarde en de kracht van Social Media. Inspirerend, begrijpelijk en met een hoog realiteitsgehalte vertelt hij zijn verhaal.

Online Energy Valley Platform
Na deze inspirerende presentatie geven we het woord aan het Groningse internetbureau iWink voor de lancering van het Online Energy Valley Platform. Dit besloten interactieve platform biedt netwerkmogelijkheden buiten de georganiseerde netwerkbijeenkomsten van Energy Valley om. U vindt er eenvoudig andere platformleden, wisselt informatie uit of legt bijvoorbeeld de basis voor een gezamenlijk project in deze virtuele ruimte. 24 uur per dag. Zeven dagen per week. Door elkaar te volgen kunt u de ontwikkelingen van partnerbedrijven nauwlettend in de gaten houden.

Programma:
15.00 uur    Inloop
15.15 uur     “De zakelijke meerwaarde van Social Media”, Jarno Duursma
16.00 uur    “Online Energy Valley Platform”, Mathijs Carolus (iWink)
16.15 uur    Borrel en inschrijving Online Energy Valley Platform
17.00 uur    Afronding

Over Jarno Duursma
Jarno Duursma is zelfstandig consultant en trainer op het gebied van Social Media en digitale trends, contentmarketing en social advertising. Hij is auteur van de managementboek bestseller “Sociale media strategie in 60 minuten”. Jarno is de oprichter van de Social Media Club Groningen, blogger en trainer voor Frankwatching.com en vaste tafelgast bij RTV Noord.

Over Mathijs Carolus
Mathijs Carolus is project / accountmanager bij het full service internetbureau iWink. Mathijs helpt klanten op het gebied van online vraagstukken en is daarnaast gespecialiseerd in het geven van advies op online strategisch niveau. Daarnaast is hij een van de aanspreekpunten voor uw website / online applicatie bij iWink.

Aanmelden
Zorg dat u bij deze gratis inspiratiesessie op 2 juni aanwezig bent door u hieronder aan te melden.

Aanmeldformulier Energy Valley Platform bijeenkomst 2 juni