Biomass Gasification Europe

  • 17:00
  • Canadaplein 2
    Alkmaar
  • TAQA Theater De Vest, Alkmaar

Op de internationale biomassavergassingsconferentie komen experts samen op het gebied van biomassavoorbehandeling, -gassificatie en -verbetering. Het congres wordt georganiseerd op de derde dag van de tweejaarlijkse European Biogas Assiocation (EBA) en zal gehouden worden op donderdag 2 oktober in het TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Het programma kent een sterke focus op technologie en biedt een unieke kans om uit de eerste hand informatie te verkrijgen over de meeste, zo niet alle, biomassavergassingprojecten die op dit moment ontwikkeld worden. De  eerste editie van het internationale congres Biomass Gasification Europe (BGE2014 ) begint 1 oktober ’s avonds met een netwerkdiner.

BGE2014 wordt georganiseerd en ondersteund door de gemeente Alkmaar, de provincie Noord Holland, ECN, Taqa en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Energy Valley is een van de co-hosts. ‘Tijdens dit internationale, aan biomassavergassing gewijde, congres kunnen experts op het gebied van biomassavoorbehandeling, -vergassing en methanisatie standpunten uitwisselen, inspiratie opdoen en hun professionele netwerk bijhouden en uitbreiden', aldus Ruud Paap van de stichting Energy Valley.

U kunt zich nu aanmelden voor de eerste editie van de BGE2014. Deelnemers aan de EBA conferentie kopen hun tickets voor een gereduceerd tarief van € 95 (normaal tarief € 250,- ex BTW) als ze zich gelijktijdig aanmelden voor de EBA conferentie en BGE2014.

Meer info
Voor meer informatie zie www.biogasconference.eu/bge-2014/.