Platform

Het Energy Valley Platform is dé noordelijke energienetwerkclub; een ontmoetingsplaats voor ondernemers, kennisinstellingen en overheden. Het platform biedt leden de mogelijkheid om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen, ideeën op de agenda plaatsen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de energiebranche en binnen de Energy Valley regio.

Het Energy Valley Platform geeft organisaties toegang tot de snelst groeiende energieregio van Nederland en is een van de leidende innovatieclusters in de EU. Lidmaatschap staat open voor alle energiegerelateerde organisaties die actief zijn in de Energy Valley regio of hier een energiegerelateerd project willen ontwikkelen.

Voordelen platformleden

Lidmaatschap van het Energy Valley Platform biedt een aantal mooie voordelen:

  • Informatie over actuele energieontwikkelingen, beleid, financiering- en subsidieopties;
  • Toegang tot een breed netwerk van actieve energiepartijen;
  • Een podium waar ideeën en wensen kenbaar gemaakt kunnen worden;
  • Profilering van uw organisatie (uw logo en bedrijfsnaam op onze website en in diverse brochures/presentaties en gebruik van het platformlogo);
  • Gratis toegang of korting op platformbijeenkomsten, korting bij andere bijeenkomsten waar de stichting bij betrokken is en uitnodigingen voor specifieke handelsreizen en exportprogramma’s.
  • Vanaf het begin op de hoogte van Europese samenwerkingsverbanden.

Prijscategorie├źn

Prijzen zijn inclusief BTW en per jaar.

Bedrijf (< 250 medewerkers) 350 euro
Bedrijf (>250 medewerkers) 3500 euro

Meer dan 200 leden

Het Energy Valley Platform telt meer dan 200 leden en dit aantal groeit nog steeds. Wilt u ook lid worden van het Energy Valley Platform? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Download de brochure van het Energy Valley Platform

icon Energy Valley Platform brochure 1,1 MB Bestand downloaden