Wint uw bedrijf de Sustainable Urban Delta Award 2014?

27 okt 2014

Het Nederlandse bedrijf dat de beste oplossing biedt voor het verduurzamen van stedelijke delta's zal tijdens de Cleantech Business Day 2014 (dinsdag 9 december 2014) de Sustainable Urban Delta Award 2014 uitgereikt krijgen. Heeft u een innovatieproject die de maatschappelijke uitdagingen van urbane deltasteden helpt oplossen? Schrijf u dan in voor de award. Een deskundige jury nomineert vijf bedrijven voor de prijs.

Waarom de Sustainable Urban Delta Award?
Wie Nederland van een afstandje bekijkt, ziet een aaneengesloten gebied van stedelijke bebouwing en Mainports, met daar tussen het ‘Groene Hart’ als 'Central Park’ en glastuinbouwgebieden als 'Urban Farming'. Nederland is een ‘wereldstad’ in de delta en daarmee dé inspiratiebron voor Sustainable Urban Delta’s.

In Nederland kunnen we laten zien dat we over prachtige, efficiënte en duurzame woon- en werkomgevingen beschikken, slimme logistieke systemen en allerlei decentrale energie oplossingen. In Nederland werken we in de Sustainable Urban Delta voortdurend aan slimme, geïntegreerde oplossingen voor de vraagstukken van de toekomst. Om de beste oplossing in de spotlights te zetten heeft de organisatie van de Cleantech Business Day een award in het leven geroepen.

De Award is in het leven geroepen door de organisatoren van de Cleantech Business Day: FME, Climate-KIC, Cleantech Delta, Innovation Quarter en Euroforum.
 
Inschrijven voor de Award
Voor meer informatie en inschrijving bezoek http://www.euroforum.nl/energie/clean-tech-business-day/#award (inschrijving voor 14 november 2014).

Bron: FME

Nieuwsarchief