Website in een nieuw jasje

20 mrt 2014

Tijdens de Energy Valley Platform bijeenkomst van vandaag is de nieuwe website van Energy Valley gepresenteerd. De site heeft een eigentijdse uitstraling: is dynamisch en energiek. De website is gemaakt door internetbureau iWink.
 

Het doel van de site is onder meer een overzicht te bieden van alle energieprojecten die in de Energy Valley regio worden uitgevoerd, informatie te bieden over (hernieuwbare) energieontwikkelingen en het versterken van de community van bedrijven en organisaties in Noord-Nederland.

Speciale ruimte is er voor de ruim 200 leden van het Energy Valley Platform: de ‘businessclub’ van de stichting Energy Valley. Zij krijgen hun eigen ‘social medium’ waar ze elkaar kunnen vinden, informatie uit kunnen wisselen en de basis kunnen leggen voor gezamenlijke projecten. Dankzij deze community krijgt de netwerkfunctie van de stichting Energy Valley een nieuwe dimensie. Dit besloten gedeelte van de site wordt later in het jaar opgeleverd. Tot die tijd zijn de leden van het Platform natuurlijk ook allemaal te vinden op energyvalley.nl/energy-valley/platform/bedrijven.

De meest gebruikte social media worden geïntegreerd in de site zodat het eenvoudig is om content te delen via onder andere Twitter en LinkedIn. Een twitterfeed op de homepage toont de laatste en relevantste tweets. De nieuwsfunctie blijft gehandhaafd. Wie het belangrijkste nieuws en een evenementenoverzicht daarnaast ook in de mailbox wil ontvangen, kan zich aanmelden voor de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.
 

Nieuwsarchief