VentureClass ‘Energy & Sustainability’ op 5 november

29 okt 2015

In samenwerking met Startup Fast Track organiseert VentureLab North op donderdag 5 november een speciale VentureClass die in het teken staat van duurzaam innoveren. Ir. Erik van Engelen deelt zijn visie op innovatiestrategieën en duurzame markten. Welke korte en middellange termijnontwikkelingen bieden kansen voor start-ups en MKB?

Achtergrond Erik van Engelen

Duurzaamheidsspecialist Ir. Erik van Engelen is algemeen directeur van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Duurzame ontwikkeling, innovatie, research & development en bedrijfsstrategie zijn enkele van zijn specialismen. Bij Essent bekleedde Van Engelen vanaf 1997 diverse topfuncties, waaronder directeur Essent Duurzaam, directeur Essent B2B, manager Public Affairs en directeur Innovatie. In 2011 richtte hij Stichting Groen Gas Nederland op. Erik van Engelen is afgestudeerd elektrotechnicus met de specialisatie High Voltage Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Programma:

19:00 uur           Inloop en koffie
19:30 uur           VentureClass

21:30 uur           Netwerkborrel

Locatie:

VentureLab North, Herestraat 106, Groningen (Van Elmpthuis, 1e verdieping)

Aanmelden en meer informatie:

ga naar de link

VentureClasses

VentureClasses zijn maandelijkse netwerkevents met een inspirerende (en regelmatig internationale) spreker en worden georganiseerd door VentureLab North. De events zijn gratis toegankelijk en open voor iedereen. De voertaal van deze VentureClasses is Engels.

Nieuwsarchief