VACATURE: operationeel directeur

10 apr 2018

VACATURE: operationeel directeur

New Energy Coalition is opgericht om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de energietransitie, zowel op nationaal als internationaal niveau. Energy Valley, Energy Academy Europe en Energy Delta Institute hebben eind 2017 hun krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan als New Energy Coalition. Samen vormen wij een bredere coalitie met kennisinstellingen zoals Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen, met de energiesector, overheden en de industrie. Samen werken wij aan de energietransitie en aan een duurzamere en mooiere wereld.

New Energy Coalition is gevestigd in het Energy Academy gebouw op de Zernike Campus in Groningen. Er werken circa 50 medewerkers in verschillende teams en projecten.

De functie

Als operationeel directeur heb je de dagelijkse leiding over de verschillende activiteiten van de organisatie, waarbij je leiding geeft aan 50 medewerkers, rapporteert aan de algemeen directeur en lid bent van het directieteam. We zijn op zoek naar een hands-on, empathische, resultaatgerichte collega: een verbinder en een netwerker. Je toont lef en je hebt een coördinerende en verbindende rol op het gebied van acquisitie, relatiemanagement en communicatie. We zoeken een kandidaat met een academische opleiding, leidinggevende ervaring binnen een veranderende omgeving en met aantoonbare affiniteit met de duurzame energiesector.

Informatie

De sollicitatieprocedure verloopt via Beljon + Westerterp, hier vind je meer informatie over de functie. Voor vragen kun je contact opnemen met Janine Smetsers (06-29624626), recruiter bij Beljon + Westerterp.

Nieuwsarchief