Tweede editie Startup Fast Track van start

16 feb 2016

De energiesector is in transitie en biedt daarmee volop kansen, zo ook voor startups. Startup Fast Track biedt in haar tweede editie wederom een op maat gemaakt programma voor energieondernemers. De kans op succes wordt hiermee vergroot en snelle groei van het nieuwe bedrijf wordt gestimuleerd. Deelnemers aan Startup Fast Track maken kans op vergroting van netwerk en zichtbaarheid, en financiering tot €10.000. Inschrijven voor de tweede editie van Startup Fast Track is mogelijk tot 1 maart.

Begeleiding op maat en financiering tot € 10.000

Startup Fast Track biedt vijftien deelnemers een intensief en op maat gemaakt begeleidingstraject,  waarin zowel onderneming als ondernemer centraal staan. Dit traject bestaat uit trainingen, netwerken, coaching en een inspirerende omgeving met nuttige faciliteiten. De Energy Startup werkt, naar aanleiding van een gemaakte assessment, aan de competenties die nodig zijn om een ondernemer te laten groeien. Daarmee ontwikkelt gaandeweg ook de onderneming. Het traject omvat naast het unieke inhoudelijk programma, ook media-aandacht én de mogelijkheid tot financiering. Deze financiering kan oplopen tot €10.000. Bij een goede ontwikkeling is er toegang tot andere grotere financieringsmogelijkheden en/of tot belangrijke klanten en toeleveranciers. 

Samenwerking met partners

Energy Academy Europe faciliteert in Startup Fast Track een samenwerking met ENGIE, Hanzehogeschool Groningen, Value050, University of Groningen Centre of Entrepreneurship, VentureLab International North en EnTranCe. Door deze samenwerking is een uniek en solide programma mogelijk gemaakt. 

Inschrijven

Inschrijven voor Startup Fast Track is mogelijk tot 1 maart. Meer informatie is te vinden op www.startupfasttrack.nl.

 

Nieuwsarchief