‘Registreer nu voor EBA met de Energy Valley code EV2eba’

05 feb 2014

De registratie voor het EBA congres is nu online:www.BiogasConference.eu. Als relatie van Energy Valley kunt u gebruik maken van de volgende registratiecode: EV2eba.

Na een succesvolle eerste conferentie in 2012 in Bratislava kondigt de European Biogas Association (EBA) de tweede editie aan. Energy Valley en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn co-host van het evenement. Het evenement zal plaatsvinden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Energy Valley vult haar co host rol in samen met de gemeente Alkmaar, de provincie Noord Holland, ECN, Taqa en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Het programma van de 2e biogas conferentie omvat een breed scala aan onderwerpen, van productie tot gebruik van biogas, inclusief beleidsaspecten. Het evenement biedt volop ruimte om te netwerken met vertegenwoordigers uit research, de industrie en productie.

Reserveren is nu mogelijk via de online registratie service. Als relatie van Energy Valley kunt u gebruik maken van de volgende registratiecode: EV2eba. Tijdens het aanmelden kan ook gekozen worden om deel te nemen aan één van de excursies of aan het side event Biomass Gasification Europe (BGE2014) op 2 oktober. Na aanmelding en online betaling via iDEAL of credit card ontvangt u uw rekening en ticket per e-mail.

Hotel Zuiderduin biedt speciale conference hotel arrangementen voor 1, 2, 3 of 4 nachten die, met EBA conference korting, rechtstreeks geboekt kunnen worden via het registratiesysteem .

Voor alle vragen met betrekking tot registratie verzoeken we u per e-mail contact op te nemen met eba@nota-bene.net.

Nieuwsarchief