Noord-Nederlandse Innovatiemonitor van start

13 mrt 2017

Noord-Nederlandse Innovatiemonitor van start

In maart 2017 wordt voor de derde keer de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor uitgevoerd. In de Innovatiemonitor brengen Vinci, het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) jaarlijks de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van Noord-Nederlandse mkb bedrijven in kaart.

Innovatiemonitor

Het SNN is onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Europese subsidieprogramma OP EFRO 2014-2020. In dit programma staat het stimuleren van innovaties binnen het midden- en kleinbedrijf centraal. Het SNN streeft ernaar om het OP EFRO zo goed mogelijk af te stemmen op de vragen en behoeften van Noord-Nederlandse ondernemers. Het is daarom van belang een goed beeld te krijgen van de innovatieactiviteiten en -investeringen en de daaraan gerelateerde wensen van bedrijven. De Innovatiemonitor biedt dit inzicht.

Innovatiepaspoort

Als deelnemer aan de Innovatiemonitor ontvangt u een persoonlijk Innovatiepaspoort. Het innovatiepaspoort is een bedrijfsspecifiek rapport waarbij u een overzicht krijgt van hoe uw bedrijf scoort op een aantal belangrijke innovatie indicatoren. In het rapport wordt ook aangegeven hoe uw bedrijf scoort in vergelijking met gelijksoortige bedrijven in Noord-Nederland.

Wat moet u doen?

Als u een persoonlijk Innovatiepaspoort wilt ontvangen, dan moet u vóór 24 maart een online vragenlijst invullen. Deze vragenlijst vindt u als u op de button "Naar de Innovatiemonitor" klikt op de website van SNN.

 

Klik hier voor het volledige bericht en om deel te nemen aan de Innovatiemonitor.
 

Nieuwsarchief