Nieuw: de Noordelijke Innovatie Award, powered by SNN

05 apr 2016

Ben jij een innovatieve ondernemer in Drenthe, Fryslân of Groningen? Ben jij continu aan het vernieuwen binnen jouw bedrijf? Of heb je een fantastisch innovatief idee dat bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen in Noord-Nederland? Meld je dan aan voor de JOP en daarmee ook voor de Noordelijke Innovatie Award, powered by SNN!

JOP & Noordelijke Innovatie Award

De enige regionale ondernemersprijs van het noorden: de Jonge Ondernemersprijs (JOP) wordt dit jaar voor het eerst aangevuld met de Noordelijke Innovatie Award. Een award als aanmoedigingsprijs namens de regionale overheden en partners voor de jonge ondernemer met de meest innovatieve ideeën en/of innoverend vermogen.

SNN is tenslotte van het aanjagen van innovatie bij het mkb. Een groep die een grote rol speelt bij het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van water, energie, voedsel en gezondheid in Noord-Nederland de komende jaren. 

Wat houdt de prijs in?

Uit alle JOP-inzendingen, selecteert een onafhankelijke commissie, bestaande uit personen uit het bedrijfsleven en onderwijsveld, de winnaar voor de Noordelijke Innovatie Award. De winnaar krijgt een innovatiearrangement t.w.v. € 3.000,-. Samen met onze partners helpen we de winnaar een jaar lang om zijn of haar innovatieve ideeën verder te brengen. We zetten onze middelen, kennis en netwerken volledig in. 

Meer info

Aanmelden voor de JOP en daarmee ook voor de Noordelijke Innovatie Award kan tot 10 april via www.jongeondernemersprijs.nl. Kijk daarnaast op www.echteinnovaties.nl welke subsidie van het SNN jou kan helpen je innovatieve ideeën verder te brengen.

Bron: SNN

Nieuwsarchief