Maak kans op 2500 euro tijdens het Energy Startups Pitch Event

12 sep 2014

Ben je klaar voor een vliegende start? Droom van je het starten van je eigen onderneming in de wereld van energie of ben je al begonnen? Op woensdag 19 november maak je kans om jouw startup te pitchen aan een zaal vol investeerders en experts die je kunnen helpen de volgende stap te nemen met jouw duurzame idee.

Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je niet alleen kans op € 2500,-, maar krijg je ook automatisch toegang tot het Startups Business Acceleration Programma dat in 2015 begint.

Startup Acceleration

Met dit programma krijg je alles wat je nodig hebt aan training en ondersteuning om van je startup een succesvolle onderneming te maken. Daarnaast maak je kans op extra financiering tot wel €10.000,-. Het Energy Startups Event is een initiatief van Energy Academy Europe, Alliander en GDF Suez.

Hoe werkt het?

Het selectiecomité kiest 5 finalisten gebaseerd op originaliteit, potentie, relevantie en motivatie. De 5 finalisten worden op 3 november bekend gemaakt. Als finalist mag je, je idee pitchen aan investeerders, zakelijke partners en experts op 19 november.

Aanmelden:

Om je aan te melden voor deze wedstrijd ga je naar: www.energyacademy.org/energy-convention/pitch-event. Inschrijving is geopend op 8 september en loopt tot 20 oktober, 12.00 uur.

Data:

Pitchdag: woensdag 19 november 2014

Tijd: 14:00 – 15:30

Locatie: Martiniplaza, Groningen

Voor vragen kun je terecht bij:  pitchevent@energyconvention.nl

Nieuwsarchief