Laat je stem horen voor Energy Challenges!

07 sep 2015

De Accenture Innovation Awards komen eraan. De Energy Challenges is één van de projecten die meedoen. Ieder die de Energy Challenges een warm hart toedraagt kan online drie keer een stem uit brengen om ervoor te zorgen dat het project 'de Blauwe Tulp' in de wacht sleept op 30 oktober. Dit opent deuren om het project verder uit te breiden en daarmee meer jongeren te enthousiasmeren voor energie. techniek, en duurzaamheid.

In de Energy Challenges komen gedrag en techniek samen en maken jongeren het verschil. Het project enthousiasmeert jongeren op basis- en voortgezet onderwijs voor energie, techniek en duurzaamheid. Hiermee wordt instroom in energie en techniek gerelateerde opleidingen gestimuleerd. Dit is met name interessant voor opleidingsinstituten als Energy College en Energy Academy Europe. 

Energy Challenges draait inmiddels op ruim 100 scholen, bereikte meer dan 10.000 jongeren, en bespaarde alleen al in 2014-2015 een geschatte 200.000 m3 gas en 640.000 kwh electriciteit. Om deze lijn door te zetten is het van belang ook landelijk de aandacht en steun te organiseren die het project verder kan helpen. Stem daarom op de Energy Challenges en roep uw familie, vrienden, en kennissen op hetzelfde te doen.

Stemmen kan hier: https://innovation-awards.nl/concept/energy-challenges-2/ 

Nieuwsarchief