Innovatiemiddag Alkmaar 7 november met nadruk op Energie & Duurzaamheid

03 nov 2014

Oplossingen voor toekomstige uitdagingen. Dat is, héél in het kort, waar de Innovatiemiddag Alkmaar over gaat. In de editie van dit jaar ligt de nadruk op 'Energie & Duurzaamheid', maar ook zorgmedische en sportinnovaties komen aan bod. Wethouder Kennisstad Alkmaar, Mirjam Hamberg (PA), en de organisatoren, waaronder dit jaar ook het BeGood Festival, heten iedereen van harte welkom op vrijdag 7 november van 12.00 tot 19.00 uur in HAL 25.

Er is een gevarieerd aanbod voor de bezoekers samengesteld. Van een wervelende presentatie over de kansen van Big Data van professor Frans Feldberg tot een lezing over hoe van een idee naar een concreet product te komen. En van een demonstratie met de spectaculaire Oculus Rift, een 3D-bril waarin levensechte beelden geprojecteerd worden, tot werksessies over duurzame vraagstukken.

Rondom al dit spektakel zijn er volop mogelijkheden tot netwerken, kennismaken met potentiële opdrachtgevers en zakelijke partners en verzorgen diverse foodtrucks allerlei lekkernijen.

Vorig jaar is de eerste Innovatiemiddag Kennisregio Alkmaar door zo'n vierhonderd mensen bezocht. Zij vergaapten zich aan ongeveer veertig innovaties. Kosteloos aanmelden kan via www.innovatiemiddagalkmaar.nl of www.begoodfestival.nl. Even binnenlopen kan natuurlijk altijd.

Bron: Gemeente Alkmaar

Nieuwsarchief