Holland WebWeek Groningen: sprankelend inspirerend vierdaags ICT/online festival

27 aug 2015

Naar schatting werken er in en rondom Groningen inmiddels meer dan 6.000 mensen in de creatieve/ICT/online industrie. Middels een 4-daags festival van 16 t/m 19 september 2015, in en rond het Ebbingekwartier in Groningen, kun je je vier dagen laten inspireren en informeren.

Er zijn 8 verschillende, maar zeer actuele thema’s die spelen in de wereld van online & web, met als centrale rode draad: Tomorrow’s way of life. Zo heeft het thema ‘Health’ een duidelijke koppeling naar de sterk innovatieve Healthy Ageing Campus (UMCG) terwijl ook de thema’s Agri, Commerce en Education belangrijke links hebben naar ontwikkelingen en innovaties die vanuit Noord-Nederland hun weg wereldwijd hebben gevonden. Daarmee overstijgt de Holland WebWeek Groningen een nationale actieradius.

Van Daan Roosegaarde tot Vincent Everts tot Gamehal van het Noorden...

De thema’s Agri, Commerce, Health, Education, Culture, Research, Security, Energy worden op donderdag en vrijdag door een keynote spreker ingeleid; zo is Vincent Everts de eerste spreker op donderdag en Daan Roosegaarde op vrijdag, gevolgd door talrijke specialisten, workshops, demo’s, presentaties en inspiratie-items.

In de Holland WebWeek Groningen zijn vele ICT/online bedrijven, kennisinstituten en organisaties uit Groningen en andere Noordelijke provincies vertegenwoordigd. Op de site www.thwwg.nl staat het complete programma. Via deze site kunnen ook de thematickets worden besteld.

Nieuwsarchief