Het Drents Energieloket zoekt aanbieders

03 jun 2015

Uitnodiging informatiebijeenkomst ‘Deelname bedrijven aan het Drents Energieloket’.

Dit voorjaar zijn de twaalf Drentse gemeenten in samenwerking met de provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto VNI en de Natuur en Milieufederatie Drenthe, gestart met het Drents Energieloket. Het loket wil de particuliere huizenbezitter stimuleren en ontzorgen bij het nemen van duurzame maatregelen in en om het huis. Zij willen de inwoners van Drenthe activeren om bijvoorbeeld hun huis te isoleren of om zonnepanelen aan te schaffen.

Het Drents Energieloket organiseert hiervoor een reeks informatieavonden voor inwoners. In het voorjaar de zonnetour, onder de noemer ‘Zon zoekt Drent’ en in het najaar de warmtetour, onder de noemer ‘Drent zit er warmpjes bij’. Tijdens deze informatieavonden brengt zij vraag en aanbod samen. Zij zijn op zoek naar bedrijven (aanbieders, installateurs, aannemers, etc. van energiebesparende maatregelen) die actief betrokken willen zijn bij deze aanpak van het Drents Energieloket en de bijbehorende campagnes. Hoe ze dit willen aanpakken, lichten ze graag toe tijdens de informatieavonden voor bedrijven in juni.

In samenwerking met :SLIM wonen met Energie worden er een aantal bijeenkomsten georganiseerd. De data, tijdstippen en plaats van de bijeenkomsten zijn als volgt:

    11 juni – Assen – Gemeentehuis Assen (Noordersingel 33) 15:15 – 17.30 uur
    22 juni – Emmen – Gemeentehuis Emmen (Raadhuisplein 1) 19:00 – 21:15 uur
    30 juni – Beilen – Gemeentehuis Beilen (Raadhuisplein 1) 15:15 – 17:30 uur

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 3 dagen voor elke informatiebijeenkomst. Hier kunt u aangeven bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn. U ontvangt na aanmelding het volledige programma.


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze sturen naar info@slimwonenmetenergie.nl

Bron: Gemeente Assen

Nieuwsarchief