Hansa Green Tour Wintereditie naar WSED en Nearly Zero Energy Building congres

03 dec 2015

De Hansa Green Tour is een jaarlijkse internationale netwerk tour voor bedrijven en overheden met elektrische en alternatief aangedreven auto's om duurzame technologie te promoten.In februari gaan we naar de WSED, een van de grootste evenementen in Europa op het gebied van hernieuwbare energie, energiebesparing en duurzaam bouwen. Er vinden dan 6 congressen plaats over nieuwe gevelmaterialen, het gebruik van woodpellets voor gebouwverwarming, Nearly Zero Energy Buildings etc. Deelnemers uit meer dan 60 landen doen daar aan mee.

Daarnaast is er een zeer grote energiebesparingsbeurs met meer dan 1600 standhouders en meer dan 100.000 deelnemers. Nadruk ligt hier op energiebesparingstechnologie voor de gebouwde omgeving. Verder worden er technische bedrijfsbezoeken/excursies georganiseerd om diverse best practises van duurzame gebouwen te bezoeken onder begeleiding van experts en is er een samenwerkingsplatform waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten om op deze manier makkelijk nieuwe contacten te leggen.

Dit event is met name zeer interessant voor professionals in de energie en energiebesparingssector (bouw en installatietechniek) als ook voor overheden/instanties die met regelgeving bezig zijn. Het voorlopige programma kunt u downloaden op de website.

De Hansa Green Tour Wintereditie is door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het ministerie van Buitenlandse Zaken erkend als Nederlandse handelsmissie en ons evenement is nu gepubliceerd op de website Internationaal Ondernemen. De deelnamekosten voor deze reis van 4 dagen bedrage 2250,- EURO p.p. en is inclusief reis- verblijf en deelname aan alle onderdelen en congressen op de World Sustainable Energy Days. Bedrijven die deel willen nemen aan de Hansa Green Tour Wintereditie en aan bepaalde voorwaarden voldoen, kunnen voor deelname een SIB voucher ter waarde van maximaal 1500,- EURO aanvragen bij RVO. Bedrijven die daarvoor in aanmerking komen dan voor slechts 750,- EURO mee. Deze voucher kan nog aangevraagd worden tot 18 december bij RVO. Dit laatste maakt dat we het evenement en deze mogelijkheid om een voucher aan te vragen nu zsm onder de aandacht willen brengen zodat men de voucher nog op tijd aan kan vragen.

Nieuwsarchief