Groningers kunnen zich aanmelden voor Duurzame Dates

12 nov 2014

Heeft u een innovatief idee op het gebied van duurzame energie? Dan kunt u zich nu aanmelden voor de duurzame dates 2015. Op 29 januari organiseren de provincie Groningen en IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid,  de eerste editie van de 'dates'. Het thema is energie, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld het opwekken van energie, transport, energie besparen, hergebruik of alternatieve brandstoffen.

Prijs
Ondernemers en particulieren presenteren hun ideeën op het gebied van duurzame energie op de 'date plaza' in het provinciehuis. De middag is bedoeld om kennis te delen, het netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Met de Duurzame Dates kunt u uw initiatief een stap verder brengen. Aan het einde van het programma reikt gedeputeerde Yvonne van Mastrigt een prijs uit aan het 'beste idee voor duurzame energie 2015'.

Aanmelden
Heeft u een duurzaam idee of wilt u de middag bijwonen? Meldt u zich dan aan via www.provinciegroningen.nl

Duurzame Dinsdag
De Duurzame Dates komen voort uit Duurzame Dinsdag, waarbij ieder jaar landelijk ingediende initiatieven worden aangeboden aan de minister. Met de Duurzame Dates willen provincie en IVN een bijdrage leveren aan de overgang naar een duurzame energievoorziening in onze samenleving.  

Bron: Provincie Groningen

Nieuwsarchief