Enie.nl Event Partner KPN NK Sprint

15 jan 2015

Leverancier van zonne-energie enie.nl is komend weekend Event Partner van het KPN NK Sprint. Het jonge en snel groeiende bedrijf uit Groningen ziet dit als een mooie vervolgstap op de samenwerking met Team Corendon. Daarnaast zullen er samen met de KNSB verschillende activiteiten ontwikkeld worden om een duurzame bijdrage aan de schaatssport in Nederland te kunnen leveren.

“Aan het begin van dit schaatsseizoen heeft enie.nl zich als co-sponsor verbonden aan Team Corendon met als doel om de naamsbekendheid te vergroten”, aldus Patrick van der Meulen, initiatiefnemer van enie.nl. Zonne-energie biedt vele mogelijkheden en als eventpartner van het KPN NK Sprint willen we dit extra onder de aandacht brengen. Omdat ook het hoofdkantoor van enie.nl in Groningen is gevestigd, was het in de ogen van Van der Meulen logisch om het bedrijf als event partner aan het KPN NK Sprint in Kardinge te verbinden. “Na dit KPN NK Sprint gaan wij samen met de KNSB kijken wat we kunnen betekenen voor de schaatssport in het algemeen. Je zou daarbij kunnen denken om onder meer ijsclubs te ondersteunen in hun duurzame ambities en te besparen op de energielasten.”

Manager Marketing, Sponsoring en Evenementen van de KNSB, Dennis Schomaker, is blij met enie.nl als Event Partner van het KPN NK Sprint. “Het is mooi dat enie.nl kansen ziet om het bestaande schaatssponsorschap met Team Corendon verder binnen de schaatsport te activeren. Een mooi vervolg op weg naar een duurzame samenwerking”.

Dit weekend (17-18 januari) wordt het KPN NK Sprint in het Groningse Kardinge gereden.

Nieuwsarchief