Energy Valley op Verkiezingsmarkt in Assen

20 mei 2014

Energy Valley is woensdag 21 mei – de dag voor de Europese verkiezingen - aanwezig bij de Verkiezingsmarkt op het Koopmansplein te Assen. De politieke partijen presenteren hier hun Europese lijsttrekkers van 13.00 uur tot 16.00 uur. Drentse jongeren gaan tijdens deze verkiezingsmarkt in debat met de politici.

Duurzaamheid

Op de kop van het Koopmansplein staat een groot podium waar het debat zal plaatsvinden. Hiervoor zijn 9 kandidaten voor het Europees Parlement aanwezig. Het overkoepelende thema van de markt is Duurzaamheid.

De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Het debat start om 13.15 uur en eindigt om 15.15 uur.

Het debat is opgesplitst in drie delen van ongeveer 20 minuten.

Naast het jongerendebat is er muziek van DJ Jonas van der Vlugt, de Assense band Groove Patrol en vinden er verschillende activiteiten op het gebied van duurzaamheid plaats. Op het plein worden 15 kraampjes geplaatst,  waaronder die van Energy Valley.

Daarnaast kunt u kennismaken met de Solarauto Stella van het Solar Team Eindhoven en andere duurzame vervoersmiddelen, waaronder Segways. Deskundigen zijn aanwezig om u te informeren en te adviseren over het terugdringen van het energieverbruik.

Nieuwsarchief