Energy Valley Online Platform - netwerken wanneer het u uitkomt

05 jun 2015

Platformleden de mogelijkheid bieden om online met elkaar in contact te blijven. Met die gedachte heeft Energy Valley een nieuwe optie toegevoegd aan de vele netwerkmogelijkheden die we bieden. Met het Energy Valley Online Platform lanceren we een besloten gedeelte van onze website waar u nieuws, evenementen en projecten met elkaar kunt delen.

Het besloten interactieve platform biedt netwerkmogelijkheden buiten de georganiseerde netwerkbijeenkomsten van Energy Valley om. U vindt er eenvoudig andere platformleden, wisselt informatie uit of legt bijvoorbeeld de basis voor een gezamenlijk project. 24 uur per dag. Zeven dagen per week. Door elkaar te volgen kunt u de ontwikkelingen van partnerbedrijven nauwlettend in de gaten houden.

Online samenwerking

Het platform is responsive, wat betekent dat u op ieder relevant moment in kunt loggen vanaf elk device – van uw mobieltje tot uw computer. Naast de fysieke bijeenkomsten biedt dit platform zo de online basis voor verbinding en samenwerking. Het Energy Valley Online Platform is ontwikkeld in samenwerking met het Groningse internetbureau iWink.

Eenvoudig aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via de Energy Valley website. Hier staat naast de tab voor de Energy Valley website voortaan ook een tab voor het online platform.

Nieuwsarchief