Dutch Technology Week

15 mei 2019

Resato opent deuren op 25 mei voor publiek

In Noord-Nederland opent hightechbedrijf Resato International (partner van o.a. Energy Valley Topclub en Energy College) in Assen op zaterdag 25 mei haar deuren voor publiek. Resato laat bijvoorbeeld zien hoe je waterstof kunt gebruiken als brandstof voor je auto. Voor wie nog meer techniek zélf wil ervaren is er de hightech playground.

 

Over Dutch Technology Week

Dit jaar wordt de 8e editie van de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd van 20 t/m 25 mei 2019. Tijdens deze week worden in heel Nederland wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Nieuwsarchief