DSM tekent sponsorovereenkomst EBA conferentie

05 feb 2014

Tijdens de EBA Company Advisory Council (CAC) bijeenkomst tekenden de heer Theo Verleun van DSM Bio-based products & services en de recent gekozen EBA voorzitter Jan Stambasky de sponsorovereenkomst voor de EBA 2014 conferentie.

DSM Bio-based products & services is de event sponsor van deze conferentie. Verleun: ‘DSM heeft de EBA organisatie vanaf het begin ondersteund. De eerste editie van de European Biogas Conference/Europese Biogas Conferentie in 2012 bood een breed industrieel platform om kennis te delen en om experts in de industrie te ontmoeten. Wij denken dat een dergelijk platform belangrijk is voor de ontwikkeling van de sector en zijn daarom erg blij dat wij dit event kunnen sponsoren.'

Jan Stambasky is blij met de steun: ‘Onze sponsoren zijn een belangrijk onderdeel van onze conferentie organisatie. Wij zijn dankbaar voor hun steun en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’

Er zijn verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Partijen die geïnteresseerd zijn kunnen kiezen om of het hele event, de lunch, het diner of één van de koffiepauzes te sponsoren.

Meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring kunt u hier vinden: (http://www.biogasconference.eu/sponsors/sponsorship-opportunities/)

Nieuwsarchief