De strijd om de Zonnekoning 2014

18 jun 2014

Steeds meer mensen profiteren van de zon, ook in Groningen! Maar wie profiteert er nou het meest? Het gemeentelijk energieloket Groningen woont SLIM gaat op zoek naar de Zonnekoning 2014.

Hoe maakt u kans op deze titel? Zet uzelf als trotse eigenaar met uw zonnepanelen op de foto. Maak een foto van uzelf voor het huis, in het dakraam of op een keukentrap bij het dak van de garage. De foto post u op de Facebook pagina van Groningen woont SLIM. Voor een eerlijk verloop van de wedstrijd vragen we u bij de foto te vermelden hoeveel uw panelen opleveren. U bepaalt zelf in welke vorm u dat giet. Het mag door nog een foto, een screenshot van uw energiemeter of in een reactie onder de foto van uw panelen.

Mensen die nog geen zonnepanelen hebben maar wel mee willen doen kunnen terecht op de website van Groningen woont SLIM. Op de website treft u de Zonatlas waarmee u binnen 1 minuut checkt of uw dak geschikt is. Hier ziet u ook hoeveel ze u gaan opleveren. Zo weet u direct of u volgend jaar kans maakt om Zonnekoning 2015 te worden.

Aan het einde van de zomer maakt Groningen woont SLIM de winnaar bekend. Deze mag zich een jaar lang Zonnekoning van Groningen noemen, krijgt een verhaal op de website van Groningen woont SLIM en alle lof en eer die een echte koning toebehoort.

Bent u de zonnekoning van 2014? Doe mee op: https://www.facebook.com/GroningenwoontSLIM

Of

Check binnen 1 minuut of uw dak geschikt is op: http://www.groningenwoontslim.nl/stap/zonne-energie/haal-de-zon-in-huis/

Nieuwsarchief