Aankondiging Biomass Gasification Europe 2014 - BGE 2014

05 feb 2014

Eenieder die geïnteresseerd is in de vergassing van biomassa kan zich nu aanmelden voor de eerste editie van het internationale congres Biomass Gasification Europe (BGE2014). Deze zal georganiseerd worden op de derde dag van the European Biogas Conference, op 2 oktober.

Energy Valley, één van de co-hosts van de EBA conferentie organiseert BGE 2014 op 2 oktober in TAQA Theater De Vest in Alkmaar. ‘Tijdens dit internationale, aan biomassavergassing gewijde, congres kunnen experts op het gebied van biomassavoorbehandeling, -vergassing en methanisatie standpunten uitwisselen, inspiratie opdoen en hun professionele netwerk bijhouden en uitbreiden', aldus Ruud Paap van de Stichting Energy Valley.

BGE2014 wordt georganiseerd en ondersteund door de gemeente Alkmaar, de provincie Noord Holland, ECN, Taqa en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Het programma kent een sterke focus op technologie en biedt een unieke kans om uit de eerste hand informatie te verkrijgen over de meeste, zo niet alle, biomassavergassingprojecten die op dit moment ontwikkeld worden.

Het congres begint 1 oktober ’s avonds met een netwerkdiner.

Deelnemers aan de EBA conferentie kopen tickets voor een gereduceerd tarief € 95 (normaal tarief € 250,- ex BTW) als ze zich gelijktijdig aanmelden voor de EBA conferentie en BGE2014.

Nieuwsarchief