Vrijdag finale Energy Challenges

13 jun 2013

Op vrijdag 14 juni is de prijsuitreiking van de Energy Challenges 2012 – 2013 in Huize Maas in Groningen. De afgelopen negen maanden zijn zes scholen de uitdaging aangegaan om slim(mer) met energie om te gaan. Deze middag presenteren zij hun werkwijze. Presentator Joris Putman gaat in gesprek met de teams én we hebben een muzikale verrassing: Tim Douwsma.

Scholen

De scholen in het voortgezet onderwijs die hebben meegedaan zijn drie locaties van het Zernike College, namelijk: het Montessori Junior College in Groningen, het Atheneum Plus in Haren en het Junior College in Zuidlaren. De basisscholen zijn de Bisschop Bekkersschool en de Sint Michaelschool uit Groningen en de Montessoribasisschool uit Hoogeveen.

De uitdaging

Ieder team is de uitdaging aangegaan om campagnes te ontwerpen met als doel het ontketenen van enthousiasme over energie, het vergroten van kennis over energie, en het realiseren van besparingen in de school. Vrijdag 14 juni horen en zien we op welke manieren ze dat hebben gedaan.

Awards

Alle scholen hebben al gewonnen door mee te doen! Maarrr… natuurlijk blinkt het ene team net iets meer uit ten aanzien van een onderdeel dan de andere team. Dus zijn er diverse eervolle awards te winnen!

Programma 14 juni

14.00 uur zaal open 14,30 uur start programma/presentaties VO 15.00 uur muziek 15.15 uur vervolg programma/presentaties BO 15.45 uur muziek en juryberaad 16.00 uur  prijsuitreiking en muziek 16.30 uur einde programma

Nieuwsarchief