Verkiezing duurzaamste bedrijf Groen 2012 en Event Groen

13 feb 2012

Wat is het duurzaamste bedrijf van Groen 2012 en Event Groen? Dat is de vraag die speelt tijdens de duurzaamheidbeurs Event Groen die wordt gehouden van 23 tot en met 26 februari en het congres Groen 2012op 23 februari, die allebei plaatsvinden in het WTC in Leeuwarden. De organisatie van de beurs en het congres en het Friesch Dagblad hebben een verkiezing uitgeschreven voor alle deelnemers: de Friesch Dagblad Stimuleringsprijzen.

Het duurzaamste bedrijf wint een full color pagina in het Friesch Dagblad. De tweede en derde prijs zijn een halve en een kwartpagina in de krant. Bedrijven kunnen intekenen in twee categorieën: ‘algemeen’ en ‘duurzaam’. Deelnemers die zich willen aanmelden moeten snel zijn: op 18 februari sluit de inschrijving. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een profielschets van maximaal één A4, met daarin een bondig betoog waarom juist uw bedrijf moet winnen, naar info@eventgroen.nl

Congres Groen 2012
Ondernemers die zich verder willen oriënteren op duurzaam ondernemen, zijn welkom op het congres Groen 2012 op donderdag 23 februari. Op dit congres, dat wordt georganiseerd door Agentschap NL, Club 2025 en de stichting Energy Valley, staan drie thema’s centraal: groen gas, duurzaam ondernemen met energie, en duurzaam bouwen en wonen. Ook is er aandacht voor het topsectorenbeleid van de overheid en de Green Deals, en zijn er spreekuren over ondersteuningsregelingen van het Rijk, zoals de SDE+ die naar verwachting in maart wordt opengesteld. Sprekers zijn onder meer plaatsvervangend directeur-generaal Energie van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) Bert de Vries, duurzame ondernemer Ruud Koornstra en directeur van FC Groningen Hans Nijland.

Het congres wordt gehouden in het WTC Leeuwarden aan de Heliconweg 52 en duurt van 9.00 tot 18.00 uur. 

Aanmelden
Wilt u een stand op de beurs Event Groen, of uw bedrijf inschrijven voor de Friesch Dagblad Stimuleringsprijzen? Neem dan contact op met de organisatie via info@eventgroen.nl. Wilt u meebouwen aan groene business en aanwezig zijn bij het congres Groen 2012? Ga dan naar www.groen2012.nl/aanmelden.

Nieuwsarchief