Veel aandacht voor windenergie tijdens vakbeurs Eemsdelta Expo

05 apr 2013

Tijdens de tweede editie van de vakbeurs Eemsdelta Expo, die dit jaar op woensdag 12 en donderdag 13 juni in de Eemshaven wordt gehouden, is er veel aandacht voor de Eemshaven als centrum voor de offshore windindustrie. Dankzij de optimale ligging van de Eemshaven ten aanzien van de in aanbouw zijnde en geplande windparken op de Noordzee, ontwikkelt de haven zich tot het centrum van de offshore windindustrie in Noordwest-Europa. Dat biedt kansen en mogelijkheden voor ondernemers.

Reden voor de organisatoren van de Eemsdelta Expo, netwerkorganisatie Eemshaven.Info en Expolaan, om offshore wind gerelateerde bedrijven een eigen platform te bieden in beurspaviljoen D.

De eerste editie in 2012 van de Eemsdelta Expo was een succes. Dit blijkt uit een enquête, gehouden onder bezoekers en beursdeelnemers. In de Eemsdelta, waar miljarden worden geïnvesteerd en het bruist van de economische activiteiten, is plek voor een professionele vakbeurs.

De Eemsdelta Expo wordt ook dit jaar weer ondersteund door Groningen Seaports, Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta (SBE) Bedrijfs Belangen Eemshaven (BBE) en het vakblad Eemsdelta Kringen.

Nieuwsarchief