Succesvolle bijeenkomst Energy Valley en het TKI Switch2smartgrids

26 sep 2012

Dinsdag 25 september kwamen in de Groningse Euroborg MKB’ers en vertegenwoordigers van kennisinstellingen en grotere ondernemingen bijeen voor een update over het Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Switch2smartgrids.

De stichting Energy Valley had deze bijeenkomst georganiseerd om hen te informeren over het topsectorenbeleid van de overheid en de rol van het onlangs opgerichte TKI hierin. Ook wilden Energy Valley en het TKI inventariseren voor welke innovatie-uitdagingen de aanwezigen staan en hoe de samenwerking met kennisinstellingen en grotere bedrijven verbeterd kan worden. 

De bijeenkomst was een groot succes. Het was een zeer interactieve middag waarin iedere deelnemer de kans kreeg aan te geven voor welke innovatie-uitdagingen men stond en welke partners daar mogelijk bij konden helpen. Voor ondernemers met aspiraties in het buitenland heeft Guus Derks (AgentschapNL) toegelicht wat de overheid kan doen om hen te ondersteunen. Met name is gesproken over technology matchmaking missies die momenteel gepland worden.

Presentaties

Was u er niet bij? En wilt u wel graag de presentaties ontvangen die er werden gegeven? Neem dan gerust contact op met Debby Huiser van Energy Valley via het contactformulier of 050-7890010.

Nieuwsarchief