SenterNovem houdt bijeenkomsten over SDE-regeling

04 dec 2009

SenterNovem houdt begin januari bijeenkomsten over de SDE-regeling. De inschrijving voor deze regeling begint naar verwachting medio januari.

Op 5, 6 en 7 januari zijn (2in respectievelijk Eindhoven, Zwolle en Utrecht) informatieavonden gepland voor de categorie zon-PV klein. Belangstellenden kunnen hier terecht voor een presentatie over de SDE 2010, toegespitst op de subsidie voor zonnepanelen. Daarnaast is er een informatiemarkt. Tijdens deze informatiemarkt kunt u deelnemen aan tafelgesprekken met één van de adviseurs van de SDE.

Deze avonden worden samen met een aantal andere subsidieregelingen georganiseerd. Op de informatiemarkt en bij de tafelgesprekken kunt u daarom ook terecht voor informatie over bijvoorbeeld Duurzame warmte (2zonneboilers en warmtepompen en microWKK). De informatieavonden zijn bedoeld voor particulieren en bedrijven/intermediairs die van plan zijn subsidie aan te vragen in de categorie zon-PV klein (21 – 15 kWp).

Op 5 en 7 januari zijn er soortgelijke bijeenkomsten voor SDE en biomassa.

Binnenkort zijn op de website van de SDE alle gegevens over de informatiemarkten te vinden en de mogelijkheid tot aanmelden. Ook is daar informatie te vinden over locaties en de verschillende regelingen.
Bron: SenterNovem

Nieuwsarchief