Seminar Clean & Green - 30 september 2009, Hamburg

31 aug 2009

De Duitse markt biedt als voorloper op het gebied van duurzame energie goede kansen voor cleantech bedrijven. Om de het Nederlandse en het Duitse bedrijfsleven op dit vlak aan elkaar te verbinden organiseert de Nederlandse Ambassade, Cleantech Holland en de Handelskamer Hamburg op 30 september as. het seminar Clean & Green - Kansen in Duitsland voor de cleantech sector in Hamburg. De relatie tussen de Energy Valley regio Noord-Nederland en Noord-Duitsland staat daarbij prominent op de agenda.

Aan de hand van diverse lezingen en workshops zullen onderwerpen als energie-efficiency, duurzame energie en ‘clean shipping’ aan de orde worden gesteld. Daarbij staan de kansen voor samenwerking tussen Nederland en Duitsland centraal. Het seminar is gekoppeld aan de opening van het Netherlands Business Support Office (2NSBO) in Hamburg en zal worden afgesloten met een groot netwerkdiner.

Voor meer informatie over het programma en om u in te schrijven kunt u het inschrijfformulier (2klik om te openen in pdf) downloaden of kijk op www.cleantechholland.nl

Nieuwsarchief