Project 'Slim wonen met energie' geïntroduceerd op Groen 2012

03 feb 2012

In de drie noordelijke provincies is de campagne ‘Slim wonen met energie’ van start gegaan. Doel van de campagne is dat minmaal 7000 huiseigenaren hun huis energiezuiniger gaan maken.

Voor huiseigenaren wordt het makkelijker hun woning energiezuiniger te maken: ze hoeven niet meer met verschillende partijen om tafel. Een samenwerkingsverband van dertien bedrijven biedt de eigenaar nu een totaalpakket. Ook kunnen ze gebruik maken van een vast contactpersoon. De drie provincies hopen hiermee de drempel tot het energiezuiger maken van een huis te verlagen.

Het project houdt de huiseigenaar bovendien voor dat energiebesparende maatregelen veel voordelen bieden: meer wooncomfort, een lagere energierekening en waardebehoud van het huis.

Slim wonen met energie wordt gepresenteerd tijdens het congres Groen 2012 op 23 februari in Leeuwarden. Op de beurs Event Groen, die duurt van 23 tot en met 26 februari en waar Groen 2012 onderdeel van is, wordt het project geïntroduceerd aan de consument. Zie voor meer informatie www.groen2012.nl en www.eventgroen.nl.

Bron: Dagblad van het Noorden

Nieuwsarchief