Op aardgas vooruit in Groningen

05 okt 2007

In Groningen worden in de ‘week van de vooruitgang’ 16-22 september 2007 verschillende activiteiten georganiseerd onder de noemer ‘Groningen goed op weg’. 19 september zal in het teken staan van een Duurzame Voertuigenshow bij het Hampshire hotel (2voorheen Meerwold). De Duurzame Voertuigenshow wordt georganiseerd door de projectgroep ‘Groningen Goed op Weg’ in samenwerking met de stichting Energy Valley.

Om 15.30 uur zal de aardgaskaravaan verwelkomd worden en worden enkele ambitieuze regionale plannen aangekondigd. De show is vrij toegankelijk voor publiek. Niet alleen zullen er diverse voertuigen zijn te bezichtigen, maar ook zullen er organisaties aanwezig zijn die de bezoekers graag informeren over het rijden op alternatieve brandstoffen. Naast de show vindt er een besloten programma plaats voor wagenparkbeheerders, beleidsmakers, dealers en overige betrokkenen bij duurzame mobiliteit. Het programma ziet er als volgt uit:

• 14.30 uur: ontvangst door dagvoorzitter de heer G. van Werven (2directeur stichting Energy Valley)
• 14.40 uur: Rijden op aardgas (2CNG), presentatie door de heer H. van Wermeskerken
• 15.00 uur: ontvangst Aardgaskaravaan door wethouder C. Dekker
• 15.30 uur: Duurzame Voertuigenshow
• 16.15 uur: presentatie Tankstation van de Toekomst door de heer E. Doorten
• 16.35 uur: presentatie Rijden op E85 door de heer A. van der Mei
• 16.55 uur: discussie en borrel

De locatie voor deze bijeenkomst is het auditorium van het Hampshire hotel (2Meerwold), Laan Corpus den Hoorn 300 Groningen. Voor meer informatie over deze bijeenkomst, kunt u contact opnemen met de heer Van der Wal van VCC Noord, info@vccnoord.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol (2maximaal 2 personen per uitnodiging).

Voor meer informatie over de overige activiteiten in die week, kijk op de website: www.groningengoedopweg.nl

Nieuwsarchief