Hanzehogeschool organiseert congres over communicatie rond duurzame energie

10 okt 2013

De Hanzehogeschool in Groningen organiseert op donderdag 7 november het Communicatiecongres Noord Goede Energie. Op de ZernikeCampus wordt dan gesproken over de vraag hoe communicatie kan bijdragen aan publieke acceptatie van duurzame energie.

Er zullen onder andere vragen worden behandeld als ‘Hoe verleid je mensen om mee te doen met nieuwe energietoepassingen?’ en ‘Hoe kunnen energiecorporaties het elan van het begin vasthouden?’. Hiervoor zijn verschillende sprekers aangetrokken, waaronder lifehacker Martijn Aslander, lector Energiecommunicatie Annette Klarenbeek en lector Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein Reint Jan Renes. Daarnaast biedt het congres de mogelijkheid tot netwerken en zijn er workshops van communicatiegoeroe Betteke van Ruler, communicado Gerald Morssinkhof en anderen. De bijeenkomst staat onder leiding van John Geijp, economieredacteur van het Dagblad van het Noorden.

De kosten voor deelname aan het Communicatiecongres Noord Goede Energie bedragen 59 euro per persoon. Studenten kunnen naar binnen voor een gereduceerd tarief van 19 euro.

Bron: Hanzehogeschool 

Nieuwsarchief