Handelsreis "biobased economy" naar Duitsland

08 jul 2008

Op 18 en 19 september 2008 organiseert de Nederlands-Duitse Handelskamer (2DNHK) in opdracht van de Nederlandse Ambassade te Berlijn en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een handelsreis naar Leipzig, Duitsland.

Tot het programma behoren volgende activiteiten:
- een bezoek bij de werelds eerste commerciële biomass-to-liquid raffinaderij
- deelname aan een symposium over de thema’s “biobased transport fuels”, “biobased chemicals, materials and products” en “biobased energy” met vooraanstaande sprekers van Shell etc. De Nederlandse deelnemers kunnen hun bedrijf voor een groot vakpubliek presenteren.
- matchmaking event - individuele afspraken met Duitse klanten en oprachtgevers worden voor alle deelnemers georganiseerd
- officiële opening van het Netherlands Business Support Office (2NBSO) en aansluitend trade dinner met 300 bedrijven en politici uit Midden Duitsland
 
In totaal kunnen 12 bedrijven deelnemen aan deze handelsreis. Zie ook voor meer informatie het programma en het aanmeldingsformulier. Tevens kunt u graag contact opnemen met mevrouw Alexandra Löhr van de DNHK, email: a.loehr@dnhk.org, tel.: 070-3114134.

Nieuwsarchief