Groen gas weer goed vertegenwoordigd tijdens Oldenburger Gastage

31 aug 2011

Van 29 november tot 1 december 2011 vind de jaarlijkse Oldenburger Gastage weer plaats in Oldenburg Duitsland. Biogas en groen gas komt ook nadrukkelijk aan de orde tijdens dit belangrijke congres georganiseerd voor de Europese gasindustrie.

Op 30 november wordt er door stichting Energy Valley tezamen met de Cx4U een speciale themadag georganiseerd met gerenommeerde Nederlandse en Duitse sprekers over Groen gas/Biogas. Ook Energy Valley zal daar aanwezig zijn om daar op het 'Groen Gas Plein' de noordelijke initiatieven op het gebied van groen gas te presenteren.

Aangevraagde / bevestigde sprekers tijdens de groen gas sessie zijn:

Felix Hess / NAWARO Bioenergie AG, Pierre Vincent / Attero, Gerard van Pijkeren / Vertogas, Thomas Stephanblome / E. ON Bioerdgas GmbH, Walter Camman / Rothschild GmbH,

Een ander hoogtepunt dit jaar is de focus op loopbaanontwikkeling en opleidingen voor jonge professionals. Het concept van de young@ gas biedt afgestudeerden en Young professionals tot de leeftijd van 30, drie dagen een opleiding in alle basis gasonderwerpen voor een voordelig tarief en geeft hen toegang tot alle activiteiten die plaatsvinden op het congres.

Voor meer informatie over de Oldenburger Gastage kunt u terecht op www.oldenburger-gastage.de

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het Groen Gas Plein van stichting Energy Valley? Neem dan contact op met Mary-lou Zuydenma via zuydenma@energyvalley.nl

Nieuwsarchief