Groen gas actief gepromoot tijdens Ecomobielbeurs

09 aug 2011

Aanstaande 27 en 28 september vindt de Ecomobielbeurs plaats in Ahoy in Rotterdam. Voor het eerst zal tijdens Ecomobiel groen gas als transportbrandstof nadrukkelijk gepromoot worden. Stichting Energy Valley, GroengasMobiel en De Groene Website  zullen tijdens Ecomobiel op de gemeenschappelijke stand, het Groen Gas horecaplein en tijdens een speciale groen gas dag op 28 september alle geïnteresseerden de ins and outs van groen gas vertellen.

De deelname heeft als doel om groen gas en de reeds bestaande relevante projecten goed te positioneren binnen het domein van alternatieve brandstoffen en duurzaam vervoer. Door de huidige samenwerking op de beurs willen de drie partijen laten zien dat rijden op groen gas gelijkwaardige kansen bied voor duurzame mobiliteit in vergelijking met het elektrisch rijden. Beide vormen van aandrijving vullen elkaar aan als alternatief voor klassiek fossiele brandstoffen.

Op 28 september is er dus speciale aandacht voor groen gas met ondermeer sprekers zoals o.a. Hans Nijland van FC Groningen, Pelle Schlichting van OrangeGas en speciale VIP-tours over de beurs.

Ecomobiel
Ecomobiel is dé vakbeurs voor duurzame mobiliteit. Onder het motto ‘Stop Thinking, Start Acting’ wordt er dit jaar extra nadruk gelegd op duurzame mobiliteitsoplossingen die nu al inzetbaar zijn. Op de beursvloer van ca. 10.000 m2 staan circa 125 standhouders die hun activiteiten presenteren. Er is tevens een Test & Drive Parcours waar voertuigen uitgetest kunnen worden en vele bijeenkomsten en workshops – allen op de beursvloer. De beurs vindt plaats op 27 en 28 september van 09.30 uur tot 18.30 uur.

www.ecomobiel.nl
www.degroenewebsite.nl
www.groengasmobiel.nl

Nieuwsarchief