Groen Gas netwerkevent een succes

22 sep 2009

Gisteravond vond bij Kasteel Nienoord te Leek, de Energy Valley Groen Gas Barbecue plaats. Een netwerkevent voor Energy Valley Platformleden en sleutelspelers uit het Groen Gas domein.

Groen Gas staat tegenwoordig volop in de belangstelling. Zo kan, dankzij het sinds 2 juli operatieve certificeringregime, de productie en het gebruik van Groen Gas ontkoppeld worden. Hierdoor ontstaat een situatie vergelijkbaar met de handel en het gebruik van Groene Stroom en biedt deze energiebron unieke mogelijkheden voor de vergroening van bedrijfsprocessen.

Bij de Groen Gas Barbecue kregen de genodigden de kans om in informele setting kennis met elkaar te maken en de (2innovatieve) mogelijkheden van Groen Gas met elkaar te bespreken. De mooie locatie en de goede opkomst, zorgde voor een ontspannen sfeer en enthousiaste reacties. Er zijn goede contacten gelegd en zowel de organisatie als genodigden kijken terug op een zeer geslaagd netwerkevent van het Energy Valley Platform dat voor herhaling vatbaar is.

Nieuwsarchief