Green Beach: succesformule krijgt derde editie

03 mei 2011

Kennismaken, inspireren, netwerken en samenwerken langs de vloedlijn

Hét netwerkevent voor bedrijven in de duurzame energiesector, ‘Green Beach’ wordt wegens succes voor de derde keer op rij gehouden op 29 juni aanstaande in Wijk aan Zee. Dit informele netwerkevent, dat sinds 2009 jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting Energy Valley, ATO (Associatie Technologie Overdracht) en Dutch Green Technology, kan sinds de eerste editie op veel bezoekers rekenen.

De bruisende mix van ondernemers, wetenschappers, consultants, financiers, investeerders en dienstverleners op het gebied van duurzame energie uit zon, wind, water, biomassa, etc. zullen op 29 juni aanstaande wederom jas, tas, laptop en mobiele telefoon even laten voor wat ze zijn en met enkel een stapel visitekaartjes contacten opdoen met nieuwe inspirerende mensen om mee samen te werken.

Dit jaar is naast het informele programma de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe gedeputeerde voor Klimaat en Duurzame Energie van provincie Noord-Holland, Jaap Bond en wordt er voor een aantal innovatieve organisaties ruimte geboden om een ‘elevator pitch’ te geven. Kortom, er zijn weer voldoende ingrediënten om ook van deze editie van Green Beach een succes te maken!

Nieuwsarchief