Energy Valley zoekt energieke collega

14 okt 2008

De Stichting Energy Valley heeft recent een werkplan opgesteld voor de periode tot en met december 2011. Op basis hiervan ligt de focus de komende jaren op het bevorderen van investeringen op het gebied van duurzame energie. Daarbij blijft de stichting actief als netwerkorganisatie om partijen aan elkaar te verbinden, kennisuitwisseling te stimuleren en de regio te vertegenwoordigen en promoten. Voor de invulling hiervan zoekt de stichting nieuwe energieke collega's.

De Stichting Energy Valley is opgericht om samen met publieke en private partners invulling te geven aan de noordelijke energieambities. De stichting begeeft zich vooraan in de ontwikkeling van energie-innovaties en ondersteunt bedrijven, overheden en kennisinstellingen bij de realisatie van strategische projecten. De stichting is gevestigd in Groningen en fungeert als aanjager, netwerkorganisatie, spreekbuis en intermediair om energie-initiatieven in de provincies Drenthe, Groningen, Fryslân en de kop van Noord-Holland te faciliteren.

Recent is een werkplan opgesteld voor de periode tot en met december 2011. Klik hier om het werkplan Energy Valley III te downloaden (2in pdf). Om invulling te geven aan het nieuwe werkplan zoekt de stichting de volgende nieuwe collega’s (2klik op de functie voor meer informatie):

Nieuwsarchief