Energy Valley Platform oktobersessie

05 okt 2007

{mosimage}Op 9 oktober 2007 vindt er een themasessie van het Energy Valley Platform plaats bij Agriport A7 te Middenmeer in Noord-Holland, een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw en een bedrijventerrein voor Agribusiness en logistiek. De bijeenkomst duurt van 15.00-19.00 uur. Wij nodigen u van harte uit om deze sessie met als onderwerp ‘Duurzaamheid bij Agriport A7’ bij te wonen.

Programma
Middagvoorzitter: Frans Debets, projectleider Bio Energie Noord

15.00 Ontvangst + rondleiding over het Agriport A7 terrein
16.00 Welkomstwoord
16.15 Presentaties

    * Groene Energie Centrale – Jeffrey Oldegarm
      Grootschalige biomassavergisting
    * Herbert Stolker
      Energieleverende kas
    * Ecofrit - Lucas Westra
      Prepareren biomassa voor vergisters

18.00 Netwerken in het Energiecafe

U kunt de uitnodiging hier downloaden.

Aanmelding
De kosten voor deelname bedragen voor niet-leden € 60,- incl. BTW en voor leden € 30,- incl. BTW. U kunt zich aanmelden per e-mail: buursema@energyvalley.nl.
Per lidmaatschap hebben maximaal 2 personen vrij toegang. Registratie van de aanmeldingen geschiedt in volgorde van binnenkomst. Leden van het Energy Valley Platform genieten voorrang. Let op: vol is vol.

Lid worden Energy Valley Platform
U kunt lid worden van het Energy Valley Platform door gebruik te maken van de aanmeldingsbrochure. U kunt deze uitprinten, invullen en opsturen aan de Stichting Energy Valley of uw naam en contactgegevens mailen naar buursema@energyvalley.nl

Nieuwsarchief