Energy Delta Institute: affiliated partnerschap met Denys

05 mrt 2013

Denys  is binnen korte tijd de derde organisatie die een affiliated partnerschap met Energy Delta Institute (EDI) aangaat. Een affiliated partner is een dienstverlenende organisatie in de energiesector. Door het partnerschap aan te gaan, treedt Denys  toe tot een netwerk van belangrijke spelers in de energie industrie. Andere partners van EDI zijn Gazprom, Gasunie, Gasterra, Rijksuniversiteit Groningen, Shell, EBN, DONG Energy, TAQA, Eneco, A. Hak en Tebodin.   

Als multi-specialistische bouwgroep draagt Denys bij aan meer levenskwaliteit  door ontwerp en bouw van een betere infrastructuur. Denys' klantgerichte service steunt op tijdige levering en hoge kwaliteit, met respect voor het milieu, de veiligheid van werknemers en  omwonenden.  Denys is gecertificeerd volgens geldende internationale kwaliteits,- veiligheids- en milieunormen (ISO en OHSAS)  Met een hightech kennisoverdracht wil Denys  zijn innoverende knowhow vanuit zijn thuisregio Benelux  exporteren naar Europa en de wereld.  Denys' toekomstvisie richt zich op meervoudig ruimtegebruik, milieu- en mensvriendelijke mobiliteit, en duurzaam bouwen-desgewenst in publiek-private samenwerking.

EDI is een internationaal gerenommeerde Energy Business School, met een primaire focus op aardgas.
EDI's belangrijkste doel is bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van huidige en toekomstige energiemanagers. EDI ontwikkelt en organiseert events en opleidingsprogramma’s met een focus op de economische-, management- juridische en geopolitieke aspecten van het energiebedrijf. EDI wil een netwerkplatform bieden aan huidige en toekomstige energiemanagers, waar kennisdeling en netwerken centraal staan.
Nieuwsarchief