Energy Delta Institute houdt discussieavond over kernenergie

05 feb 2010

Het Energy Delta Institute (EDI), energy business school in Groningen, houdt op donderdag 11 februari een discussieavond over kernenergie. Professionals uit de energiewereld gaan met elkaar in discussie over de vraag of er een toekomst is voor kernenergie in Nederland.

EDI organiseert het evenement ter gelegenheid van de viering van de vijfentwintigste editie van haar opleidingsprogramma ‘Gaswaardeketen’. Organisaties als Delta N.V., de exploitant van Nederlands enige kerncentrale, Clingendael International Energy Programme en Greenpeace geven hun voor- en tegenargumenten in een panel.  Het debat staat onder leiding van Ben Warner.

“We zijn blij om de energie professionals dichter bij elkaar te brengen in events als deze. Sinds kort organiseren wij ook events en seminars voor de energiesector, als aanvulling op ons opleidingsportfolio. Hierdoor kunnen we onze relaties, in een zeer kort tijdsbestek, van actuele kennis en ontwikkelingen voorzien over diverse onderwerpen uit de energie sector”,  aldus prof. Dr. Catrinus Jepma, president Energy Delta Institute.

De discussieavond wordt gehouden in het Hampshire Plaza Hotel in Groningen. Het programma begint om 18.30 uur. Om 21.15 uur begint een netwerkborrel.

Bron: Energy Delta Institute

Nieuwsarchief