Energieplein tijdens Jaarbeurs van het Noorden

19 jun 2009

Vanaf vrijdag 18 september tot en met woensdag 23 september 2009 vindt de 57ste Jaarbeurs van het Noorden plaats. De Jaarbeurs is de grootste, gratis toegankelijke handels-, voorlichtings- en consumentenbeurs van het Noorden.


Vanwege de dynamische energieontwikkelingen in het Noorden zal dit jaar een speciaal energieplein worden ingericht van minimaal 500 m2 waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (2duurzame) energie getoond kunnen worden. Dit biedt een prima gelegenheid om uw bedrijf of product bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Deelname en kosten
In overleg met de organisatie kunnen deelnemers aan het energieplein voor een gereduceerd tarief standruimte huren. In plaats van de reguliere €45 per m2 betaalt u voor deelname aan het energieplein slechts €35 m2. De kosten voor nutsvoorzieningen bedragen €114,50 en men dient zelf voor de standbouw zorg te dragen.

Voor meer informatie over de jaarbeurs kunt u terecht op www.jaarbeursvanhetnoorden.nl


Voor informatie en/of inschrijving voor het energieplein kunt u contact opnemen met Ludolf Velting, 050 5014333, l.velting@home.nl
Nieuwsarchief