Congres Energiek Ondernemen

16 apr 2009

 Op 27 mei a.s. wordt voor de 3e keer het congres Energiek Ondernemen georganiseerd. Dit jaar zal het congres plaatsvinden in de TT Hall Assen tijdens de vakbeurs Energie in Bouw en Vastgoed 2009. Energiek Ondernemen is een congres voor en door energieke ondernemers in Noord-Nederland.

De Drentse Gedeputeerde Tanja Klip zal het congres openen. Daarna zal oud vice-premier en minister van Economische Zaken Jan Terlouw als voorzitter van het Transitieplatform Gebouwde Omgeving een lezing geven over de kansen voor energiebesparing. Aansluitend zullen diverse praktijkdeskundigen in 2 deelsessies dieper in gaan op de kansen die energie-innovaties voor u als ondernemer bieden. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn onder meer: groen gas, elektrisch rijden, zonne-energie, energiebesparing en intelligente energienetwerken.

Energiek Ondernemen wordt georganiseerd door Essent, GasTerra, VNO-NCW Noord, de Rijksuniversiteit Groningen en de stichting Energy Valley. Het congres vindt plaats van 12.30 tot 18.00 uur en deelname kost slechts €25. Hiervoor krijgt u niet alleen toegang tot het congres zelf maar tevens tot de vakbeurs die gelijktijdig in de TT Hall plaatsvindt. Leden van het Energy Valley Platform kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van slechts €12,50. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier.

Klik hier om de uitnodiging te downloaden (2pdf). Voor het volledige programma en om u aan te melden voor het congres kunt u terecht op: www.energieknoorden.nl. Voor meer informatie over de vakbeurs kunt u terecht op www.energiebouwbeurs.nl 

Nieuwsarchief